Nieuwjaarsborrel en 25-jarig bestaan LNBi

Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) houdt haar nieuwjaarsborrel op zondag 29 januari, in het grand-café van de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht vlakbij het Stadhuis. LNBi zit die middag in Anton’s Bar, een open zijruimte rechts van de ingang, herkenbaar aan de bi kleuren. De borrel start rond 15.30 uur en duurt tot rond 19.00 uur, maar je kan gerust wat later binnenlopen en/of achteraf naborrelen. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. De treden bij de ingang zijn te overbruggen met een rijplank.

Dit jaar viert het LNBi dat de organisatie al 25 jaar opkomt voor de belangen van biseksuelen en een ontmoetingsplek en aanspreekpunt is voor iedereen in Nederland die iets wil weten over biseksualiteit. SAVE the DATE – 13 mei in de Maarten Lutherkerk in Amsterdam. Het programma houden we nog even geheim maar zorg dat je er bij bent, meldt de organisatie. En verder: is er is er vanaf 1 januari elke eerste vrijdag van de maand vanaf 20:00 uur een bicafé bij het COC Nijmegen, is de nieuwe website van het LNBi bijna af en zijn er nog een aantal spannende ontwikkelingen waarover later meer!

Lees ook:Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) 25 jaar- To bi or not to Bi
Lees ook:Landelijk Netwerk Biseksualiteit viert 25e verjaardag
Lees ook:LNBi: 25 jaar zichtbaar
Lees ook:Tentoonstelling Bi in Beeld in Arnhem
Lees ook:Biseksuelen Conferentie Holland BiCon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>