Utrecht Canal Pride 2017: de inschrijving eindigt over 1 week – ‘ACT NOW!’

Op zaterdag 17 juni vindt de eerste Utrecht Canal Pride plaats. Utrecht heeft de mooiste grachten van het land met unieke werven pal aan het water. Geen mooier podium om de verscheidenheid en alle facetten van de LHBT gemeenschap van Utrecht en Nederland zichtbaar te maken. De eerste inschrijfronde eindigt op 1 februari; aanmelden kan via utrechtcanalpride.nl (bron: persbericht).

De Utrecht Canal Pride vindt plaats in het openingsweekend van het jaarlijkse MidzomerGracht festival (voor seksuele- en gender diversiteit). Dan zal de voor de eerste keer een bonte stoet door de Oudegracht gaan; van waterfiets tot speedboot, en van grachten sloep tot feestponton. Juist die verscheidenheid aan organisaties zal met de verschillende vaartuigen worden benadrukt. Elke organisatie die zich bezig houd met de LHBT gemeenschap, in de breedste zin, is welkom om mee te varen.

De Utrecht Canal Pride ziet ook jouw organisatie graag bij ons aansluiten om de stad op zaterdag 17 juni in alle kleuren van de regenboog te hullen. De deelnamekosten zijn laag gehouden; € 300 tot € 700 – en afhankelijk van het type organisatie. Dus dus ga snel naar utrechtcanalpride.nl en meld je aan. De eerste inschrijfronde eindigt al op 1 februari!

Lees ook:Utrecht Canal Pride – zaterdag 17 juni
Lees ook:Utrecht Canal Parade: de deelnemers zijn bekend
Lees ook:Pride Amsterdam 2017: aanmelden voor Canal Parade kan tot 5 februari
Lees ook:Utrecht Canal Parade zoekt nog enthousiaste vrijwilligers
Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2012 geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>