Roze kerkdiensten: 25 jaar Evangelische Roze Viering

Dit jaar viert de Evangelische Roze Viering (ERV) haar 25e verjaardag. Ee nwkart eeuw geleden droegen de eerste roze kerkdiensten de naam Evangelische Charismatische Vieringen. De ERV is van plan dit jubileumjaar te vieren met een reis naar Israël in juni. De eerstvolgende viering is zondag 29 januari om 15.00 uur in de Keizersgrachtkerk – Amsterdam, adres Keizersgracht 566.

-
Thema van de viering is ‘Gevoeld en …. geloofd’, voorganger is ds. Ed Meenderink en muzikale medewerking wordt verleend door Talitha Nawijn. Bijzonderheden: Na afloop tijdens de borrel heffen we het glas met roze bubbels als start van het jubileumjaar: 25 jaar ERV. Vooraf ontvangst met koffie of thee; na afloop informele borrel in de tuinzaal.

-

Lees ook:Evangelische Roze Viering, 30 oktober in Amsterdam
Lees ook:Evangelische Roze Viering
Lees ook:Evangelische Roze Viering op zondag 30 juli, thema “LACHEN MAG!”
Lees ook:Evangelisch Roze Viering zondag 26 februari 2017
Lees ook:Evangelisch Roze Viering – zondag 25 september in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>