Utrecht krijgt eerste eigen Canal Parade: op zaterdag 17 juli

IMG_20160918_170000Het is een feit: de stad Utrecht krijgt een eigen Canal Parade. Op zaterdag 17 juli vaart over de Oudegracht een parade met boten van en voor de roze gemeenschap. De inschrijving is geopend. verenigingen en organisaties kunnen zich tot 31 januari aanmelden (klik hier).

‘Van waterfiets tot luxe sloep, van gemotoriseerd vlot tot groot feest ponton, iedereen is welkom’, meldt de site van de Utrecht Canal Parade. Het idee komt van Robert Kalff, eigenaar van café Kalff aan de Oudegracht. ‘We hebben vier keer meegevaren in Amsterdam, maar dit jaar besliste een ballotagecommissie dat we niet mee mogen doen’, zei hij vorig jaar tegen dagblad AD. Daarom komt er een eigen variant in de Domstad.

Lees ook:Veel animo op Facebook voor Utrecht Canal Pride Parade
Lees ook:Gay Café Kalff reikt Roze Kalf uit
Lees ook:FunX vaart voor het eerst mee met de Canal Parade
Lees ook:Zondag 21 augustus beleeft Tilburg de T-Pride, ‘de kleinste gayparade van Nederland’
Lees ook:Dolly Bellefleur presenteert Art Soiree in CNCPT13

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>