Vlaamse LHBT-organisatie Çavaria viert 40e verjaardag

De Vlaamse roze organisatie Çavaria bestaat veertig jaar en viert dat op zaterdag 14 februari in Kunstencentrum Vooruit in Gent met SPARKLE 2017, een benefiet-event met receptie en feest. De receptie of zaalshow is een wat formele nieuwjaarsreceptie en begint om 20.00 uur.

Guy Verhofstadt (Open Vld), ex-premier Elio Di Rupo, seksuologe Goedele Liekens en andere bekende Belgen staan op de uitnodigingenlijst. Daarna is er feest met onder meer Get Ready en Le1f (tickets: zie website).

 

Lees ook:Moslimfanaten bedreigen Belgische kandidaat-premier Di Rupo
Lees ook:België eerste EU-land met homoseksuele premier
Lees ook:België kiest mogelijk homoseksuele premier
Lees ook:Luxemburg heeft derde homoseksuele premier in Europa
Lees ook:Di Rupo spreekt met roze organisaties over gay bashing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>