Nieuw: Roze Dans Xpress

Op zondagmiddag 30 oktober doet de Roze Dans Xpress Het Open Huis aan het Amsterdamse Bilderdijkpark aan. Het is een nieuw en uniek concept voor roze Amsterdammers. Onder leiding van een professionele deejay kan ondermeer worden gedanst op ouderwetse rock-and-roll muziek. Maar ook de rumba, jive, Engelse wals zul je ongetwijfeld horen. Onlangs werd de Roze Dans Xpress opgericht door twee bevlogen dames. De Xpress dendert door en zal ook op zondagmiddag 27 november Het Open Huis aandoen. Tevens op zaterdagavond 30 december om het jaar uit te luiden vanaf 20.00 uur.

‘De jaren 50 en 60 komen gewoon weer terug in Het Open Huis. Het is de bedoeling dat je tijdens deze Xpress middag iedere laatste zondagmiddag van de maand kunt dansen op muziek uit de oude koffer’, aldus HOH-voorzitter Paul Hofman. Organisator Carla Hardenberg: ‘Het dak gaat er gewoon af. Iedereen is welkom!’ Natuurlijk ontbreekt een advocaatje met slagroom niet. Toegang kost 3 euro, de deur gaat open om half twee en van twee tot vijf kunnen de voetjes van de vloer. De prijzen van de drankjes zijn ook ouderwets: thee en koffie 1 euro, frisdrank 1,50 euro en wijn en bier 2 euro. ‘Het zullen ongetwijfeld onvergetelijke middagen worden.’

Lees ook:Roze Stadsdorp Amsterdam organiseert Roze Dans Xpress
Lees ook:Blush, nieuw roze feest in Den Haag
Lees ook:Roze Huis in Amsterdam
Lees ook:Double Rose: dubbel concert van homo-lesbokoren
Lees ook:Dansen met Ossama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>