COC Limburg pakt zaterdag 8 oktober groots uit!

Op zaterdag 8 oktober vindt de jaarlijkse Pink Party in Maastricht plaats op een nieuwe locatie. Deze wordt voorafgegaan door de Open Dag van COC Limburg, waarop alle werkgroepen en een aantal maatschappelijke partners aanwezig zijn. Ook is er een breed inhoudelijk programma en is er tijd voor vermaak. Er zijn optredens van onder andere Stan Peters, Mesjeu Maurice en de transgenders Louisa en Rosanna, bekend van de tv-zender TLC Nederland. De belangenvereniging voor lhbt’s in Limburg wil hiermee op een zo laagdrempelig mogelijke manier, een zo groot mogelijk publiek informeren over haar werkzaamheden (bron: persbericht).

Zie ook: Ben je homo?

Pink Party presenteert Pink Rebel met onder andere The G-Team, MC Miss Bunty, DJ Kespa, DJ Miss Nathalie, prachtige drag queens en vele andere acts! Dit allemaal vindt plaats in de geweldige locatie van de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade te Maastricht op 8 oktober aanstaande. De vorige edities vonden plaats in onder andere La Bonbonnière en de Muziekgieterij. Die laatste editie in de Muziekgieterij is inmiddels al een jaar geleden. Net als bij de open dag van COC Limburg is bij Pink Rebel iedereen welkom en gaan we er weer een geweldig feest van maken.

De VIP-pakketten zijn inmiddels al helemaal uitverkocht maar er zijn nog steeds reguliere tickets beschikbaar. Reguliere tickets kosten € 13,50 (exclusief servicekosten) en zijn online verkrijgbaar of via onze voorverkoop adressen, Café Rosé, Yourlifestyle, Hahn & Roberts en Cafe de Brabander. ‘PINK isn’t just a colour, it’s an attitude’. Open Dag COC Limburg van 12.00 tot 16.00 uur en Pink Rebel van 21.00 tot 03.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Vrouwenfeest in Maastricht
Lees ook:Doek valt voor Pink Party in La Bonbonnière Maastricht
Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Pink Party Maastricht
Lees ook:Voorronde COC Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>