Curaçao Pride: 26 september t/m 2 oktober

Maandag 26 september begon de tweede editie van de Curaçao Pride. Tot en met zondag 2 oktober zijn er op het Caribische eiland verschillende roze feesten en activiteiten. Zo is er dinsdag- en woensdagavond het International Queer & Migrant Film Festival Curaçao en zaterdagmiddag de Navigation Sea Parade langs de kust van het eiland.

Zie ook: Ben je homo?

De week begon maandag met een Pride Walk, de eerste ooit op het eiland. De optocht werd afgesloten met een Pride Opening Event in het Wilhelminapark. De zaterdag ervoor was er een Pre-Pride Equal Rights Conference. Kloppend hart van de Pride en gasthotel op het eiland is Floris Suite Hotel, Spa and Beach Club.

Lees ook:Curaçao Pride 2015
Lees ook:Eerste homo-ontmoetingscentrum op Curaçao
Lees ook:Curaçao Gay Pride 2014
Lees ook:Curaçao nog niet rijp voor Gay Pride Parade
Lees ook:Zaterdag 21 mei: Walk of Love door Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>