Rotterdam Pride start op vrijdag 23 september met de Pride Walk

Donderdag 22 tot en met zondag 25 september vindt de derde editie plaats van Rotterdam Pride: vier dagen van equality, regenboogvlaggen, feest en cultuur. Donderdagavond begint met de Rotterdam Pride Talkshow in Arminius aan het Museumpark en overdag met Rotterdam (un)labelled, een conferentie voor roze professionals.

Zie ook: Amsterdam Parade Ieder1

Vrijdag geeft Tofik Dibi om 18.00 uur het startsein voor een van de hoogtepunten: de Pride Walk, de optocht voor iedereen die vrijheid en gelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf 16.00 uur kunnen deelnemers zich verzamelen op het KPN Pride Plein bij de Erasmusbrug. De optocht gaat naar het Schouwburgplein, waar Rotterdam Pride om 19.30 uur officieel wordt geopend. De daaropvolgende dagen is er een bomvol programma met voor elk wat wils: een roze kerkdienst, tours, tentoonstellingen, film, theater en feesten.

Lees ook:Rotterdam Pride opent met Pride Walk
Lees ook:Rotterdam Pride – 24 t/m 27 september
Lees ook:Pride Bratislava
Lees ook:Zwolle wil in 2020 opnieuw Roze Zaterdag organiseren
Lees ook:EK Vrouwenvoetbal: Oranje zet Rotterdam op stelten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>