Freddie Mercury groots geëerd door Hard Rock Cafe Amsterdam

Freddie Mercury, wie kent hem niet? Maandag 5 september zou het wereldberoemde popicoon 70 jaar zijn geworden, en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan! Hard Rock Cafe Amsterdam eert Freddie Mercury met een bijzonder event: ‘Freddie for a Day’. Bezoekers kunnen daarom op 5 september genieten van een speciaal samengesteld Freddie-menu met rockende gerechten als ‘Another spicy bites the dust’. En natuurlijk wordt er ook nog getrakteerd; wie een van de Queen-songs van Freddie Mercury deze dag in de Hard Rock Bar zingt krijgt het hoofdgerecht helemaal gratis (bron: persbericht).

De frontman van de Britse zanggroep Queen had vele talenten. Freddie stond bekend om zijn extravagante kledingstijl en altijd perfect gegroomde snor. Freddie droeg o.a. satijnen bodystockings, bontjassen, fluwelen broeken en uiteraard het wereldberoemde gele ‘rockersjasje’. Op het podium was het popicoon ook een echte entertainer en rockte hij de show met zijn moves en de kenmerkende microfoon zonder standaard. Maar wist je ook dat Freddie hiernaast juist een hele gevoelige man was die tijdens tours geregeld naar huis belde om te horen hoe het met zijn katten ging?

Lees ook:Partner Freddie Mercury overleden
Lees ook:Pop-idool en homo-icoon Freddie Mercury overleed 23 jaar geleden
Lees ook:Freddie Mercury overleed 24 jaar geleden
Lees ook:Queen Rock Montreal 1981 bij Pathé
Lees ook:Freddie Mercury: pop –en homo icoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>