Canal Parade: geen concrete dreiging, wel extra maatregelen

Er zijn vooralsnog geen indicaties voor een concrete terreurdreiging tijdens de Amsterdam Canal Parade op zaterdag 6 augustus. Wel worden er extra voorzorgsmaatregelen genomen. Zo is het op deze dag verboden voor auto’s langs de Prinsengracht te parkeren.

Update woensdag: er worden ook extra zichtbare veiligheidsmaatregelen getroffen

Donderdag zaten gemeente en politie met elkaar om de tafel om de veiligheid tijdens de Canal Parade te bespreken. De jaarlijkse botenparade belooft dit jaar extra spectaculair te worden vanwege Europride, dat tot en met zondag 7 augustus in de hoofdstad plaatsvindt.

Lees ook:Canal Parade: ook extra zichtbare veiligheidsmaatregelen
Lees ook:Amsterdam Gay Pride: gemeente luistert naar klagende bewoners
Lees ook:Homo’s niet blij met Almeerse boot op Canal Parade
Lees ook:Zondag 21 augustus beleeft Tilburg de T-Pride, ‘de kleinste gayparade van Nederland’
Lees ook:Geen confetti bij de Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>