Danspaleis voor Roze Ouderen tijdens Europride

IMG_20160522_122635Op zaterdag 30 juli, tijdens Europride Amsterdam, nodigen COC’s Shakespeare Club en het Danspaleis roze ouderen uit op de binnenplaats van het Amsterdams Museum. Het Danspaleis is een ‘theatraal mini-evenement met een bevlogen platendraaier’ (PD), een rijdend discomeubel, een glimmende  dansvloer en een feestelijk jaren ’40- en ’50-decor.

De PD haalt ook oude krakers uit de hoezen: van meezingers tot tranentrekkers, van rock ‘n roll tot polonaise. De muziek is gericht op roze ouderen: Wim Sonneveld, Liesbeth List en Ramses Shaffy en musical- en songfestivalhits. Het Danspaleis staat in de Shakespeare Club  (Amsterdam Museum) van 15.00 tot  17.00 uur.

Lees ook:Het Danspaleis voor roze ouderen op woensdag 28 december
Lees ook:Het Danspaleis Amsterdam kleurt roze!
Lees ook:COC’s Shakespeare Club tijdens EuroPride in Amsterdam Museum
Lees ook:Amsterdam eert COC met jubileumpenning
Lees ook:Roze Stadsdorp organiseert Thé-Dansant op Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>