Danspaleis voor Roze Ouderen tijdens Europride

Op zaterdag 30 juli, tijdens Europride Amsterdam, nodigen COC’s Shakespeare Club en het Danspaleis roze ouderen uit op de binnenplaats van het Amsterdams Museum. Het Danspaleis is een ‘theatraal mini-evenement met een bevlogen platendraaier’ (PD), een rijdend discomeubel, een glimmende  dansvloer en een feestelijk jaren ’40- en ’50-decor.

De PD haalt ook oude krakers uit de hoezen: van meezingers tot tranentrekkers, van rock ‘n roll tot polonaise. De muziek is gericht op roze ouderen: Wim Sonneveld, Liesbeth List en Ramses Shaffy en musical- en songfestivalhits. Het Danspaleis staat in de Shakespeare Club  (Amsterdam Museum) van 15.00 tot  17.00 uur.

Lees ook:Het Danspaleis voor roze ouderen op woensdag 28 december
Lees ook:Het Danspaleis Amsterdam kleurt roze!
Lees ook:COC’s Shakespeare Club tijdens EuroPride in Amsterdam Museum
Lees ook:Amsterdam eert COC met jubileumpenning
Lees ook:Roze Stadsdorp organiseert Thé-Dansant op Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>