Derde Europese Bi-Conferentie tijdens Europride

Tijdens Europride vindt in Amsterdam de derde editie plaats van de European Bisexual Conference (EuroBiCon), met circa zestig sessies, workshops, formele en informele meetings en een groot feest, van 29 vrijdag tot en met zondag 31 juli. Hoofdlocatie is Buurtcentrum De Boomspijker (Rechte Boomsloot 52). Registreren: klik hier.

Donderdag 28 juli wordt in de Universiteit van Amsterdam (Oudemanhuispoort 4-6) de EuroBiReCon gehouden, de European Bisexual Research Conference. Vrijdagochtend vindt de officiële opening plaats in de Lutherse Kerk bij het Spui. Zaterdagavond is het grote EuroBiCon feest in cultureel centrum Mezrab (Veemkade 576).

Lees ook:Maandag 25 juli Roeterseiland Amsterdam – International Conference on LGBT seniors
Lees ook:Conferentie ‘Proud in Europe?’ tijdens Amsterdam Europride: Call for panels
Lees ook:Kiev gaststad Eurovisie Songfestival 2017
Lees ook:Internationaal Gay Rugby toernooi in Amsterdam
Lees ook:UvA Pride lezing over vrouwenrelaties in Afrika en Azië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>