The Underground Fetish Party: hét fetisjfeest op Roze Zaterdag

The Underground Fetish Party in Akhnaton wordt dit jaar hét fetisjfeest op Roze Zaterdag 23 juli. The Cuckoo’s Nest en Underground Fetish organiseren samen het feest in Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam. Eerdere edities hadden veel succes: een paar honderd man hadden ‘in a steming venue vulgar moments in a fantastic darkroom‘, op de beats van ‘great’ DJ’s.

Het feest kan 400 bezoekers behappen, dus wees er snel bij als je er heen wilt: tickets klik hier. Het feest is voor men only en er geldt een strikte dresscode, waar een strenge doorman bij iedere bezoekers op toeziet.  De deuren gaan om 20.00 uur open; het festijn duurt tot 05.00 uur.

Lees ook:The Underground Fetish Party van The Cucoo’s nest bij Akhnaton Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Fetish Pride 2013
Lees ook:Rapido op Oudejaar in Marcanti
Lees ook:Expreszo lanceert nieuw homofeest ‘Kaboem’
Lees ook:Mr Leather Amsterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>