Ook Lelystad wil regenboogzebrapad

Lelystad wil zich in het rijtje steden scharen met een regenboogzebrapad binnen haar gemeentegrenzen. GroenLinks wil dat de gemeente hier werk van maakt, om te laten zien dat het de gemeente menens is met emancipatie van LHBT’s. Zowel in ons land als wereldwijd zijn al in meerdere steden regenboogzebrapaden te bewandelen.

Lelystad is een zogenoemde koplopergemeente op het gebied van LHBT-beleid. Als de gemeenteraad het idee overneemt, moet een geschikte locatie gevonden worden om de zwart-wit strepen over te schilderen.

Lees ook:Arnhem krijgt regenboogzebrapad en homovriendelijke verkeerslichten
Lees ook:Den Bosch wil geen koploper zijn
Lees ook:Leidschendam-Voorburg nu ook koploper homo-beleid
Lees ook:Hengelo krijgt Regenboogbank
Lees ook:Tilburg krijgt regenboogzebrapad op de Heuvelring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>