Maandag 25 april: muzikaal afscheid van Prince in Paradiso

Maandag 25 april neemt de Amsterdamse poptempel Paradiso muzikaal afscheid van de afgelopen donderdag plotseling overleden Price, onder het motto ‘Nothing compares to u‘, het door Prince geschreven nummer waarmee Sinéad O’Connor een wereldhit scoorde. Meerdere artiesten brengen een eerbetoon aan het popicoon. De zaal gaat open om 19.00 uur, de show begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, maar de capaciteit is beperkt, ‘dus wees op tijd’, waarschuwt Paradiso.

De line-up wordt later bekend gemaakt.In ieder geval komt soulzanger Bo Saris. Een herdenkingsavond op donderdag in de melkweg trok honderden fans. De Amerikaanse popster gaf zowel in Paradiso als de melkweg een aantal (verrassings) optredens. Op 14 mei organiseert het Utrechtse Tivoli/ Vredenburg van 21.00 tot 03.00 uur een afscheidsconcert, ‘No More Heroes‘. De toegang kost 10 euro.

Lees ook:Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Homo/lesbo Lovedance Festival
Lees ook:Het staat vast: Douwe Bob naar Songfestival
Lees ook:Splash Party: the biggest gay poolparty
Lees ook:Pink Istanbul in Paradiso Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>