Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam

Zaterdag 9 april staan in de Amsterdamse Melkweg een groot aantal deelnemers aan het komende Eurovisie Songfestival op de planken, tijdens Eurovision in Concert 2016. Het concert is een must see voor de echte songfestivalfan, staat te lezen in de aankondiging: het concert trekt ieder jaar fans uit alle hoeken van Europa naar Amsterdam.

De presentatie is in handen van ‘Songfestival-deskundige’ Cornald Maar en de IJslandse zangeres Hera Björk die in 2010 met het lied ‘Je ne sais quoi‘ haar land vertegenwoordigde. Ook zij zal op deze avond optreden. Deelnemers uit 28 landen – een recordaantal – komen naar de Melkweg, onder wie uiteraard onze eigen inzending Douwe Bob, die naar Stockholm gaat met zijn nummer ‘Slow Down‘. Het concert in de Melkweg is uitverkocht.

Lees ook:Protest tegen optreden Steen in de Melkweg
Lees ook:Eurovision in Concert ook dit jaar in de Amsterdamse Melkweg
Lees ook:Eurovision in Concert in de Melkweg
Lees ook:Melkweg cancelt concert homohater Sizzla
Lees ook:Laatste voorstellingen musicalcabaret ‘Hera’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>