Flevoland krijgt mogelijk eigen COC-vereniging

Flevoland krijgt mogelijk een eigen COC-vereniging. Dat meldt Omroep Flevoland. Tot nu toe moet de provincie het zonder eigen afdeling stellen. In het verleden waren er wel een aantal initiatieven, maar die hebben niet geleid tot een Flevolandse afdeling.

Initiatiefnemers bekijken nu of die er wel kan komen, voorlopig met activiteiten op kleine schaal. Bij voldoende belangstelling zou de organisatie verder kunnen uitgroeien. Tot nu toe ‘valt’ Flevoland onder het werkgebied van COC Zwolle.

Lees ook:Flevoland krijgt een eigen COC
Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:Flevoland toe aan eigen COC vereniging
Lees ook:Roze Ouders in COC Zwolle
Lees ook:Ouders welkom bij Jong&Out Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>