‘Roze randje’ voor The Passion in Amersfoort

Donderdag 24 maart is Amersfoort het decor voor de zesde editie van The Passion, een muziekspektakel vlak voor pasen over het lijdensverhaal van Jezus at de EO live op NPO 1 uitzendt. Veel mensen kijken er thuis of in de kroeg naar, zo ook Café Koetje en Gaycafé Lapart op de Hof. ‘Wij willen The Passion een roze randje geven’, zegt Linda van Tuyl, voorzitter van Keiroze in stadsblad De Stad Amersfoort.

Stichting Keiroze werd in 2008 opgericht voor de LHBT’s in Amersfoort en zet zich in om seksuele diversiteit zichtbaar te maken. Van Tuyl: ‘Als er een evenement is, zoeken wij verbinding. Ook nu bij The Passion, dat al langere tijd gespreksonderwerp nummer één is.’ Het jaarthema van Keiroze, ‘Passie voor vrijheid’, verwijst naar dit event.

Lees ook:Amersfoort: eerste Coming Out Weekend (7-11 oktober)
Lees ook:Keiroze Amersfoort verliest boegbeeld
Lees ook:Roze Zaterdag 2010 in Amersfoort
Lees ook:Amersfoort wil Roze Zaterdag 2010
Lees ook:Voorzitster Keiroze LesbICOONingin 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>