Zóciëteit Amsterdam: zaterdagavond 19 maart en Goede Vrijdag 25 maart

Zóciëteit organiseert zaterdagavond 19 maart een Muziekavond met het duo Erik de Ruijter en Maryen Castro, aanvang 20.30 uur, in Het Open Huis Bilderdijkpark 12-A in Amsterdam. Aspirant-leden zijn welkom. Op Goede Vrijdag 25 maart presenteer Zóciëteit in dezelfde locatie ‘Animaties’: bouw van kathedralen door Leonardo Da Vinci. Zaal open 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur. Aspirant-leden zijn welkom.
Erik de Ruijter is een Amsterdamse singer-songwriter, een muzikaal mens: hij zingt, speelt piano, gitaar, bas, percussie en schrijft liedjes, die hij in zijn eigen studio opneemt. Hij geeft ook zangles, gitaarles en les in muziekproductie. Verder is hij betrokken bij musical-dansschool Blijmond in Beverwijk. Maryen van Castro komt uit een muzikale familie, haar ouders vormen een zang duo dat door de hele wereld heeft opgetreden. Zij heeft gestudeerd piano en zang in de Real Conservatorium van Alicante en Madrid (Spanje). Zij werkt met verschillende projecten en verschillende muziek stijlen, van De Nationale Opera en Ballet tot jazz producties, musicals en allround muziek. Maryen combineert haar muziek met haar passie voor een betere wereld vol Liefde en respect. Ze is een betrokken activiste voor milieu, dieren rechten en voor LHBT emancipatie en rechten. 

Lees ook:Vereniging Zóciëteit: muziek op vrijdagavond 19 augustus
Lees ook:Peter de Ruijter nieuwe voorzitter COC Amsterdam
Lees ook:Zóciëteit opening vrijdag 6 november door Ype Driessen
Lees ook:De Zóciëteit: roze alternatief voor daten en uitgaan
Lees ook:De Zóciëteit – voor homomannen boven de 40

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>