Donderdag 4 februari Speciale Soirée met kandidaten Roze Lieverdje 2016

Donderdagavond 4 februari presenteert Luna Lunettes de kandidaten voor het Roze Lieverdje 2016 in een wervelende, gratis toegankelijke soirée in het Paleis van de Weemoed (Oudezijds Voorburgwal 15). De zaal is open vanaf 20.00 uur, de show begint om 20.30 uur en de toegang is vrij. De spanning stijgt: wie wint de prijs dit jaar? Ellie Lust, Krzysztof Dobrowolski-Onclin, Döne Fil, BeyonG Veldkamp of het LHBTQ magazine? Alle kandidaten zijn ieder op hun eigen wijze belangrijk voor de LHBT-gemeenschap in Amsterdam en worden donderdagavond door Luna Lunettes en Hans Verhoeven aan de tand gevoeld (bron: persbericht).

Het Roze Lieverdje is een tweejaarlijkse prijs die door GroenLinks Amsterdam wordt uitgereikt aan een Amsterdammer (of initiatief) die zijn/haar sporen verdiend heeft in de strijd voor de LHTB-emancipatie in Amsterdam. Tot en met 10 februari kan er nog online gestemd worden op www.rozelieverdje.nl, hier is ook meer informatie over de kandidaten te vinden. Op zondagmiddag 14 februari zal de winnaar bekend worden gemaakt bij het standbeeld van het Lieverdje op het Spui. Samen met de LHBT gemeenschap zet GroenLinks in Amsterdam zich in om de positie, sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHTB’s te verbeteren. GroenLinks Amsterdam steunt hun emancipatie actief, onder andere met het Roze Lieverdje.

Lees ook:Kandidaten Roze Lieverdje 2016 bekend
Lees ook:Kandidaten Roze Lieverdje 2010
Lees ook:Nominatie Roze Lieverdje 2012 is geopend
Lees ook:Nominaties Roze Lieverdje 2014 geopend
Lees ook:Nominatie Roze Lieverdje 2010 staat open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>