Amsterdamse gayscene opnieuw een homotent armer

En weer sluit er een homozaak in Amsterdam: club The Warehouse aan de Warmoesstraat 96 gaat per 1 maart dicht. Een van de buren zou herhaaldelijk hebben geklaagd over geluidsoverlast. ’Ondanks verschillende investeringen om het oude pand te isoleren, kan de club nog steeds niet aan de strengere geluidsnormen voldoen’, schrijft de club in een persbericht.

‘Ik heb de strijd verloren met een klagende bewoner’, zegt eigenaar Edgar Bonte. ‘Opnieuw verliest Amsterdam een uitgaanslocatie waar gay geschiedenis is geschreven.’ In het pand van The Warehouse zat eerder de roemruchte club Cockring, die in 2010 op last van de politie dicht moest. Later, zat Club Fuxxx er, maar die sloot in 2013. Kort daarna opende Bonte The Warehouse. Voor de deuren definitief dicht gaan. zijn er nog een aantal feesten in de club, waaronder een reünie van oude Cockring-dj’s. ‘Tot het laatste moment blijft de club the place to be‘, schijft The Warehouse.

Lees ook:Club iT opende 25 jaar geleden haar deuren
Lees ook:Supertoys in Club AIR Amsterdam
Lees ook:Ook in Londen sluit de ene na de andere gay club
Lees ook:Havanna terug van weggeweest
Lees ook:Nieuwe homodisco in Reguliersdwarsstraat: Club NYX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>