Straight – Friendly feest POPCAKE Den Haag bestaat 3 jaar

Het Haagse Straight – Friendly feest POPCAKE bestaat 3 jaar: vrijdag 29 januari viert POPCAKE haar derde verjaardag: een popfeest dat om de twee maanden wordt georganiseerd op de 42ste verdieping van Het Strijkijzer aan het Rijswijkseplein in Den Haag. Popcake bestempelt zichzelf als straight-friendly, omdat iedereen welkom is.

Drie jaar geleden besloot organisator Luuk Wessels dat een stad als Den Haag niet achter kon blijven met het hebben van een licht – roze feest, waar naast homo’s, lesbiennes en bi’s ook hetero’s zichzelf kunnen zijn. Popcake is in 3 jaar uitgegroeid tot een landelijke bekend feest waarmee ze Den Haag weer een beetje op de roze kaart heeft gezet. ‘Iets waar ik heel trots op ben, zeker in een tijd als deze is het beste compliment een structureel uitverkocht feest, waar mensen graag terugkomen’, aldus Luuk. Popcake zorgde de afgelopen twee jaar voor de Haagse deelname tijdens de Canal Pride in Amsterdam. En in 2014 ging Popcake er met het zilver van door in de categorie ‘Meest populaire gay-party’.

Lees ook:Vrijdag 30 juni: THE SUMMER IS MAGIC with POPCAKE
Lees ook:‘Geurboot’ met de Vengaboys op Canal Parade
Lees ook:Gay – Party Maand in Paard van Troje Den Haag met Cotton Candy & POPCAKE
Lees ook:This is Friday: POPCAKE – PARTY!!
Lees ook:THIS FRIGAY: POPCAKE – party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>