Gezocht: Mr. BEAR Nederland 2016

Gay rugbyteam ARC Amsterdam Lowlanders en Amsterdam Bear Pride zijn op zoek naar Mr Bear Nederland 2016. Harige homomannen die een jaar lang de Nederlandse Mr Bear willen zijn, kunnen zich aanmelden door hun foto te uploaden op de Facebookpagina van Amsterdam Bear Pride. Uit de vier kandidaten die voor 1 februari de meeste likes op hun foto hebben vergaard, wordt op vrijdag 4 maart in Club Church de nieuwe Mr Bear Nederland gekozen.

De kandidaat die in drie uitdagende rondes de meeste stemmen uit het publiek en van de driekoppige jury krijgt, neemt het stokje over van Mr Bear Nederland 2015, Maurice D. Eagle, krijgt een prijzenpakket en de eer om een jaar lang de Nederlandse homo-bearcultuur te vertegenwoordigen op events in binnen- en buitenland. Om te beginnen tijdens de Bear Pride die van 3 tot 7 maart in Amsterdam wordt gehouden.

Wat voor mannen zoekt de organisatie? ‘Een onweerstaanbare en gemotiveerde beer met ballen. Leeftijd maakt niet uit, als hij maar kan laten zien en horen waarom hij recht heeft op de titel, in Nederland woont en de taal spreekt.’ De jury bestaat uit: Maurice D. Eagle (Mr Bear Nederland 2015),┬áRichard Keldoulis (Club Church) en Serge (www.liveliketom.com). De verkiezing is op vrijdag 4 maart in Club Church, Kerkstraat 52, Amsterdam, van 20.30 tot 22.30 uur.

 

Lees ook:Derde editie Amsterdam Bear Pride: donderdag 3 tot en met zondag 6 maart
Lees ook:Eagle Amsterdam en Eagle Londen slaan handen ineen
Lees ook:Amsterdam Bear Pride 2014
Lees ook:Club Church organiseert roze festival in Amsterdamse Kerkstraat
Lees ook:Zaterdag 9 september: Streetheart Festival in Kerkstraat Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>