COC Midden Nederland wint COC Songfestival 2015

COC Midden Nederland is de winnaar van het Nationaal COC Songfestival 2015. Zanger PeeJee won zaterdagavond 12 december in Nijmegen met zijn nummer ‘Ga je mee?’ en mocht de wisselbeker namens ‘zijn’ COC-vereniging in ontvangst nemen. COC Midden Nederland won het liedjesfestijn eerder in 2003. Het festival wordt volgend jaar in Utrecht gehouden.

Dit jaar vond het 21e festival in Nijmegen plaats, omdat COC Nijmegen de editie van 2014 had gewonnen. Twaalf COC-verenigingen en DWH-Delft deden in Nijmegen mee. De vakjury werd dit keer geleid door Ronnie Tober, die in 1968 meedeed aan het ‘echte’ Eurovisie Songfestival.

 

Lees ook:Nationaal COC Songfestival 2015 op zaterdag 12 december in Nijmegen
Lees ook:COC Nijmegen wint Nationaal COC Songfestival 2014
Lees ook:COC Songfestival 2016 vindt plaats in Utrecht
Lees ook:Nationaal COC Songfestival op 17 november in Delft
Lees ook:Zeeland opnieuw winnaar COC Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>