Initiatief feest LGBT vluchtelingen / donaties etc gezocht

In Amsterdam is er een groep LHBT-ers uit de noodopvang noodgedwongen uitgeplaatst naar een huis omdat de situatie onhoudbaar werd. Secret Garden wil graag een ontmoetingsavond voor hen organiseren om hen bij elkaar te kunnen brengen om de nare ervaring die zijn meegemaakt hebben even te vergeten, want deze behoefte leeft op dit moment sterk onder hen.

Secret Garden heeft nu contact met meer dan 120 LHBT vluchtelingen en het aantal neem elke dag toe. ‘We willen graag in deze komende periode (tussen 24 december en 31 december) een leuke ontmoetingsavond voor hen organiseren. Met muziek, dans, maar ook informatie verstreken over opvang, asiel procedure en andere vragen.’ Secret Garden kan dat niet waar maken, want een ruimte waar zo’n avond kan worden gehouden en de nodige voorzieningen die erbij horen kosten veel geld. Daarom hebben deze LHBT vluchtelingen uw ondersteuning nodig. U kunt doneren, maar als u bijvoorbeeld DJ bent, dan kunt u muziek draaien, als u danser bent, dan kunt u een voorstelling verzorgen, als u een advocaat bent, kunt u tijdens de ontmoetingsavond informatie over de asiel procedure verstreken… U kunt doneren via deze link  onder vermelding van “LHBT Vluchtelingen“: http://www.stichtingsecretgarden.nl/?page_id=99

Lees ook:Zaterdag 21 november bijeenkomst over veiligheid LHBT-vluchtelingen in AZC’s
Lees ook:Seret Garden zoekt onderdak voor 18 roze vluchtelingen
Lees ook:Homo-asielzoekers komen woensdag 15 juni bijeen op Homomonument
Lees ook:Secret Garden heeft weer ontmoetingsplek
Lees ook:Secreat Garden zoekt kunstenaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>