Dolly Bellefleur hertaalt ‘Hello’ van Adele

Onze hoogsteigen diva Dolly Bellefleur heeft een hertaling gemaakt van ‘Hello’, de nieuwste hit van Adele. Te zien als ‘Hallo’ op Youtube: klik hier. ’Aangestoken door de wereldwijde Adele Mania raakte ik geïnspireerd om ‘Hello’ te hertalen in het Nederlands er en een clip van te maken’, zegt Dolly.

Hetis niet het eerste nummer dat Dolly onder handen neemt: zo schreef ze ook nieuwe teksten voor de recente inzendingen van ons land op het Eurovisie Songfestival: ‘Loop naar de maan’ en ‘In stilte na de storm’, hertalingen van respectievelijk ‘Walk Along’ van Trijntje Oosterhuis (2015) en ‘Calm After the Storm’ van The Common Linnets (2014).

Lees ook:Dolly Bellefleur hertaalt ‘Slow Down’ van Douwe Bob: ‘Ontspan’
Lees ook:Dolly Bellefleur maakt hertaling van Songfestivallied ‘Walk Along’
Lees ook:Dolly Bellefleur: ‘Stap uit je schaduw’ (hertaling van ‘Lights and shadows’)
Lees ook:O’G3NE treedt tijd Songfestival op in ontwerpen van Tycho Boeker
Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>