Priscilla, Queen of the Desert in Carré

Dinsdag 10 tot en met zondag 22 november staat ‘the best night out ever’ in Carré: de musical ‘Priscilla, Queen of the Desert‘. Twee weken staat de Engelstalige cast exclusief in het Amsterdamse theater Carré. De film, over drie vrienden die met een oude opgepimpte bus (‘Priscilla’) van Sydney naar Alice Springs in het hart van de Australische woestijn reizen voor een aantal travestie-optredens, werd een wereldhit.

Het misschien wel meest iconische beeld uit de film (trailer: klik hier), een van de drie mannen in drag met een meterslange sleep achter zich aan bovenop de bus, werd gebruikt bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2000 in Sydney. De musical is een hit op Westend, met disco-klassiekers als ‘It’s Raining Men‘ en ‘I Will Survive‘, over-de-top kostuums, make-up en dansnummers, maar is ook een ontroerend verhaal over vriendschap en familie. Op vrijdag en zaterdag is er een afterparty. Via de website van het COC zijn vrijkaartjes te winnen.

 

Lees ook:Roze tv tip: Priscilla Queen of the Desert
Lees ook:Tv-tip: Priscilla, Queen of the Desert
Lees ook:Tv-tip: Prescilla, Queen of the Desert
Lees ook:Homo Top 10 Aller Tijden
Lees ook:Nederland kent geen grote travestieshows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>