Coming Out Week en Transgenderdag Den Bosch

Tot en met zaterdag 10 oktober organiseert COC Noordoost Brabant een Coming Out Week. Hoogtepunt is op zaterdag, vlak voor de landelijke Coming Out Dag, met een Regenboogmarkt op het Kerkplein en de allereerste Transgenderdag; T-DAY, in De Muzerij, Hinthamerstraat 74. 

Rondom de thema’s ‘Werk’, ‘Thuis’ en ‘Trots’ worden verschillende onderwerpen uitgediept, zowel vanuit als voor transgenders, maar ook voor zijn/haar omgeving: ieder die persoonlijk. beroepsmatig of inhoudelijk betrokken of geïnteresseerd is. Toegang is gratis, maar de organisatie verzoekt vooral aan te melden (klik hier).

Lees ook:Stemmen voor de Gay Pride Top-100
Lees ook:Coming-Out Week Enschede en Hengelo
Lees ook:COC Zwolle in actie op Coming Out Dag
Lees ook:Aanvrager I’m gay nummerbord dood aangetroffen
Lees ook:Coming Out Dag 2012 in teken van sport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>