Curaçao Pride 2015

Woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober beleeft Curaçao haar eigen Gay Pride: de Curaçao Pride (2016: klik hier). ‘Er is hier in de Cariben nog veel werk aan de winkel wat betreft LBGT-rechten’, aldus de organisatie. ‘Daarom staken in 2013 een aantal gay professionals de koppen bij elkaar en stichtten de Curaçao Gay Pro.

Maandag 28 september is in het Wilhelmina Park de officieuze opening, woensdag de officiële opening en de uitreiking van awards in het Floris Suite Hotel. Hoogtepunt – naast een reeks party’s – vindt op zondag vanaf 12.00 uur de Navigation Sea Parade plaats langs de kust van het eiland. Als alles meezit, moet er volgend jaar er voor het eerst een echte Gay Parade komen.

Lees ook:Curaçao Pride: 26 september t/m 2 oktober
Lees ook:Curaçao Gay Pride 2014
Lees ook:Curaçao nog niet rijp voor Gay Pride Parade
Lees ook:Eerste homo-ontmoetingscentrum op Curaçao
Lees ook:Pink Christmas 2010 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>