Galakoor zingt Messiah van Händel

Het homo-lesbisch Galakoor opent het seizoen met de Messiah van George Friedrich Händel: vrijdag 9 oktober in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam en de dag erop, zaterdag 10 oktober (tijdens de Coming Out Week) in de Grote Kerk in Enschede. Beide avonden beginnen om 20.15 uur. Tickets: zie website. Het koor staat onder leiding van Yt Nicolai en wordt begeleid door Concerto Barocco.

Het Galakoor is opgericht in 2013 en is het enige roze koor in ons land dat uitsluitend klassiek repertoire zingt en zich richt op grote werken voor koor en orkest. Het koor telt nu dertig leden, maar wil uitgroeien naar vijftig leden.

Lees ook:Johannes Passion door Galakoor op 21 en 22 maart
Lees ook:Galakoor zoekt zangers met passie!
Lees ook:Galakoor, Nederlands enige klassieke gaykoor, debuteert met Johannes Passion
Lees ook:Wereldpremière Via Dolorosa door Galakoor
Lees ook:Roze Koor zoekt versterking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>