Mannenmiddag ‘Men Meet Men’ bij COC Deventer

COC Deventer organiseert zondag 6 september een gemoedelijke mannenmiddag vanaf 16.00 uur op de tweede etage van Café ‘de Hip’ (Brink 21), een locatie met mooi uitzicht over de Brink. De ‘Men meet Men’ meeting richt zich op homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar.

De avond duurt tot circa 21.00 uur; de toegang voor COC-leden kost 2 euro, voor niet leden een euro meer. Voorop staat een gemoedelijke sfeer. Er zijn hapjes, maar er kan ook eten worden besteld (12,50 euro voor twee gangen). De volgende mannenmiddag zal op zondag 4 oktober plaatsvinden, zelfde tijd, zelfde plaats.

Lees ook:ARC Amsterdam Lowlanders en Bear-Necessity zetten schouders onder speciale rugbyeditie
Lees ook:RugBN – speciale editie Bear-Necessity op 1 oktober in Club AIR
Lees ook:Galerie Mooiman deelnemer Art Laren
Lees ook:Nominaties gezocht voor Jos Brinkprijs
Lees ook:LHBT-stichting ReR-Purmerend opgericht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>