LHBT’s met verstandelijke beperking krijgen eigen soos in Tilburg

LHBT’s met een (verstandelijke) beperking krijgen een eigen soos in Tilburg. Leon van Gelooven en zijn vriend Frank Visser sloegen de handen ineen en richten een soos op: onder de noemer ‘Happy Boys & Girls‘ op elke  eerste zaterdag van de maand in De Nieuwe Lollipop van 16.00 tot 20.00 uur. Het koppel is al zes jaar samen en woont tegenover gaybar De Lollipop.

‘In juli hebben we een proefavond gedraaid’, zegt Van Gelooven. ‘Dat was een daverend succes.’ Zaterdag 5 september is de eerste editie van de maandelijkse soos. Letterlijk en figuurlijk laagdrempelig, want rolstoeltoegankelijk. De muziek zal Nederlandstalig zijn. Visser: ‘Gewoon makkelijk, voor iedereen te begrijpen.’

Lees ook:Weinig roze op de 50 Plus Beurs
Lees ook:COC Amsterdam eert 60 jaar lidmaatschap
Lees ook:Tilburg: landelijke ontmoetingsdag Happy Boys & Girls
Lees ook:Lesbo-Code: brunch wordt lunch
Lees ook:Frits Visser – grondlegger G&L Switchboard – is overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>