Amsterdam Gay Pride: Senior Pride

IMG_20160522_122006De Amsterdam Gay Pride is er voor iedereen, dus ook voor ouderen. Ooit had het COC een werkgroep ‘Roze Rimpel’, dit jaar vindt de eerste landelijke roze ouderendag plaats, op maandag 27 juli. Vanaf 16.00 uur is het OBA-Theater, Oosterdokskade 143 in Amsterdam het domein van Senior Pride.

Roze 50+, het samenwerkingsverband van COC Nederland en de ouderenbond ANBO, verzorgen de opening. Na een inhoudelijk programma over de Amsterdamse zorg (de hoofdstad telt inmiddels 18 zorginstellingen met een rode loper) volgt muzikaal vertier, met optredens van onder meer Dolly Bellefleur, Harald Veenstra, Duo Wilde orchidee en Dorka & Wessels. Na afloop is er een meet & greet mer de artiesten in de foyer.

De hele week zijn er activiteiten in de Amsterdamse zorginstellingen Amsta, Amstelring en Cordaan. Donderdag is het Senior Pride straatfeest bij het paleis van de Weemoed, vrijdag is de roze brunch en zaterdag vaar tRoze 50+ mee met een boot tijdens de Canal Parade.

Lees ook:IDAHO Muziekspektakel in OBA Amsterdam
Lees ook:Europride 2016: Senior Pride Amsterdam
Lees ook:Dolly Bellefleur in Concertgebouw
Lees ook:Senior Pride zoekt nominaties voor Mr. & Mrs. Senior Pride 2015
Lees ook:Transgender-pionier Aaicha Bergamin overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>