Tijdens Amsterdam Gay Pride worden acht AH to go filialen AH to gay

Tijdens de Amsterdam Gay Pride krijgen acht filialen van AH to go – net als vorig jaar – een andere naam: AH to gay (2016: klik hier). Dit jaar is het centrale thema ‘Share love, love differences’. Albert Heijn speelt hierop in. AH to go doneert tijdens de Pride-week 1 euro per verkochte kop koffie aan de stichting, aldus Roland Simon van AH to go.

In de filialen voeren de regenboogkleuren de boventoon. Boven de ingang hangt een regenboog en bij het filiaal in de Reguliersbreestraat ligt een meterslange knalroze loper. De koffie to go wordt deze wek in regenboogbekers geschonken. De donatie van 1 euro per verkochte kop koffie gebruikt de stichting voor het opruimen en schoonmaken van Amsterdam na afloop van alle feestvreugde.

Lees ook:Albert Heijn to go steunt Amsterdam Gay Pride/EuroPride 2016
Lees ook:Amsterdam Gay Pride krijgt € 8.384,- van Albert Heijn to go
Lees ook:Dodenherdenking bij Homomonument Amsterdam
Lees ook:Frits Huffnagel neemt speciaal voor Gay Pride ontworpen ING PINKautomaat in gebruik
Lees ook:Zoenprotest bij AH in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>