Gay Lesbian Mixed Techno Party Gay Pride

Verenigd door techno tijdens Gay Pride: de Amsterdamse Pride krijgt er een nieuwe techno-avond bij voor gays & friends. Zaterdag 1 augustus organiseren Girlesque events en Closure een nieuw feest. Liefde voor electronische muziek is de basis. Het gemis aan een goed techno feest in het centrum van Amsterdam met vooral een gay publiek is de aanleiding.

Delta staat voor het verschil of de verandering. Het Delta symbool, een Driehoek, is de sterkste verbinding ter wereld. En dat is precies wat Girlesque events en Closure tijdens deze Gay Pride editie gaan doen. Mensen, hoe verschillend dan ook, met elkaar verbinden door liefde voor elkaar en voor hele goede muziek!

De organisatoren zijn trots op de komst van Spencer Parker, één van Europa’s beste dj’s. Hij is een graag geziene gast bij Berghain in Berlijn, waar hij in de bovenzaal bij de Panoramabar house en disco draait en in de benedenzaal techno. Een ‘typische’ Spencer set zal je dan ook verrassen door de grote wisseling van stijlen: van house naar techno tot echte disco klassiekers.

Naast Spencer Parker zullen Lupe (bekend van Get On Down) en Cleo (The Amazing Agency) de avond aftoppen met hun spannende mix van acid house en melodische techno. We love to dance. We love people. We love to connect.

 

Line up 1 augustus 2015:

∆ SPENCER PARKER (Work Them Records/It’s Not Over, UK)

∆ CLEO (The Amazing Agency)

∆ LUPE (Get On Down)

∆ Performance by THE SWEETHEARTS (The Amazing Agency)

 

Closure, Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam

23:00 – 05:00 | vvk € 10| deur € 14

voorverkoop: www.girlesque.nl | www.closure-amsterdam.nl

Please RSVP: https://www.facebook.com/events/837510876338855/

Lees ook:Gayparty collectief RE:SET in The Warehouse Amsterdam
Lees ook:Girlesque en Travestiecabaret in Sugar Factory Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2013 – de hoogtepunten
Lees ook:Love Parade: nieuw bezoekersrecord
Lees ook:Pink Party 2011 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>