Amsterdam TransPride 2015

Voor het tweede jaar op rij biedt de Amsterdam Gay Pride een speciaal programma: Amsterdam TransPride. Onder het motto ‘Share your T-story, Trans and Proud!’ is het Manor Hotel aan de Linnaeusstraat 89 in Amsterdam-Oost is negen dagen het kloppend hart van de trans-community: van zaterdag 25 juli tot en met zondag 2 augustus.

Zaterdag 25 juli is de officiële opening: Transguys dragen en hijsen de transgendervlag, gevolgd door verschillende sprekers, optredens en acts. De daaropvolgende dagen is er iedere dag PransPride Café van 20.00 tot 01.00 uur, een foto-presentatie, een workshop, een pubquiz en zijn er boekbesprekingen en discussies. Vrijdag 31 juli is ArabNight en zondagavond 2 augustus wordt de week afgesloten met de TransPride Tropical Evening.

Lees ook:Amsterdam TransPride 2017
Lees ook:Lancering TransPride ambassadeurs 2017
Lees ook:Europride – Transpride, 30 juli t/m 7 augustus
Lees ook:TransPride pre party
Lees ook:Lancering TransPride Ambassadeurs in Amsterdam Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>