Roze Maandag op de Tilburgse Kermis 2015

Maandag 20 juli beleeft de Tilbugse Kermis de 25e editie van Roze Maandag (2016: klik hier). De zomerkermis van Tilburg is de grootste van de Benelux en duurt tot en met zondag 26 juli. Op de altijd wat stille maandag werd 24 jaar geleden mede door de Gay Krant een ludiek homofeestje georganiseerd, dat uitgroeide tot het grootste homo/hetero-evenement in de Benelux, met ieder jaar honderdduizenden bezoekers.

Zie ook: Dineren in reuze jukebox tijdens Tilburgse kermis

Vorig jaar was de dag met het thema ‘Be Gay for a Day!‘ een groot succes.  Het thema van dit jaar is ‘Hand in hand’.  De traditionele roze maandag expres is geschrapt. De aftrap is om 13.00 uur vanuit de Amstel Bierhal op het Willemsplein. Top-dj Fredde Le Grand helpt Roze Maandag aan een eigen ‘volkslied’, de floorfiller ‘Feel the Love’, dat tijdens de opening wordt gepresenteerd, in de hoop dat de anthem zich daarvandaan over de kermis verspreid. In de bierhal zijn de hele dag optredens van een keur van artiesten. De Korte Heuvel is omgetoverd tot het grootste openluchtcafé van Nederland, op Pieter Vreedeplein is een ‘echte-liefde-evenement’ en de Tilburgse horeca zet zijn of haar beste (roze) beentje voor. De NS zet extra lange treinen en nachttreinen in.

Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016
Lees ook:Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis
Lees ook:Roze Maandag 2011
Lees ook:Roze Maandag is te braaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>