Milkshake Festival 2015 opent spectaculair

@Erik Feenstra

Zondag 19 juli wordt staat het Westerpark in het teken van het Milkshake Festival. Het terrein wordt om 12.30 uur officieel geopend door Margreet Dolman en Frans van den Avert (directeur Amsterdam Marketing), gevolgd door een spectaculaire openingsact van een nog geheime special guest. Om een tipje van de sluier te liften: er worden vijf ton confetti en 22 Disney figuren de lucht ingespoten en een vleugelpiano ontploft. In de Aids Fonds Wedding Chapel kun je trouwen met wie je maar wilt: vriend, vriendin, man, vrouw of wie dan ook.

Een keur aan kunstenaars, artiesten en performers tekent voor non-stop entertainment. De stages worden gehost door Erwin Olaf, Glitterazzi, Supertoys, Now&Wow, Vieze Poezendek, Rapido, Cirkus Klauterwerk en Liberated, met optredens van (inter)nationale artiesten zoals Hercules and Love Affair (USA), Amanda Lepore (USA), Cakes Da Killa (USA), Joost van Bellen (NL), Disco Smack (GB), Mason (NL), Jodie Harsh (GB), Phalerieau (NL), Dr. Lektroluv (B), Willie Wartaal (NL) en Big Dipper (USA), plus tientallen über-getalenteerde lokale dj’s en veel verrassend nieuw talent.

Voor het vierde jaar organiseert Paradiso samen met AIR Events het meest open-minded, grensverleggende en spraakmakende festival in Europa, uniek door de lieve en uitbundige verzameling aan bezoekers en artiesten, die kleur geven aan niet alleen het festival zelf, maar aan de hele stad. Milkshake is een dancefestival dat is ontwikkeld vanuit de gedachte ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksuele geaardheid te maken hoeft te hebben. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en verschijningsvormen.

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen de afgelopen edities heeft mogen voelen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout der aarde en dit gaan we vieren! Het programma van Milkshake festival is een samensmelting van liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR.

Lees ook:Milkshake festival 2013 in Westerpark Amsterdam
Lees ook:Milkshake Festival wint haar tweede Gouden Kabouter!
Lees ook:Milkshake Festival start ticketverkoop
Lees ook:Milkshake Camping 2018
Lees ook:Milkshake Festival 2016 niet één, maar twee dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>