Tilburg krijgt regenboogzebrapad vanwege 25-jarig jubileum Roze Maandag

Het 25-jarig jubileum van Roze Maandag in Tilburg belooft uitbundig te worden. De gemeente Tilburg heeft er een cadeautje voor over: een regenboogzebrapad. Op het Hand in Hand Gala afgelopen donderdag – een voorproefje van Roze Maandag – kwam wethouder Marcelle Hendrickx het cadeau brengen.

Tilburg – een van de 41 regenbooggemeenten in Nederland, is na Utrecht de derde stad met een regenboogzebrapad in ons land. Het speciale LHBT-zebrapad is een wereldwijd initiatief en ligt onder meer in Sydney en Brighton. Het is nog niet duidelijk waar het zebrapad komt: daar wordt nu naar gekeken, aldus de wethouder. Het komt in ieder geval wel in de binnenstad.

Lees ook:Tilburg krijgt regenboogzebrapad op de Heuvelring
Lees ook:Ook Rotterdam krijgt Regenboog-zebrapad
Lees ook:Arnhem krijgt regenboogzebrapad en homovriendelijke verkeerslichten
Lees ook:Amsterdam Nieuw-West krijgt regenboog-zebrapad
Lees ook:Roze Maandag 25 jaar: hand in hand voor alle geaardheden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>