Ook in Londen sluit de ene na de andere gay club

Niet alleen Amsterdam heeft te maken met een leegloop aan homozaken, ook in Londen sluit de ene na de andere gay club. Zondag sloot de bekende gay Barcode club in Vauxhall na een farewell party op zaterdag. De club zou in juni negen jaar bestaan. De reden is niet bekend: het management hult zich in stilzwijgen.

De sluiting is er één in een lange reeks in de afgelopen tijd. In april sloot de historische gay pub The Black Cap in Camden, vermoedelijk om plaats te maken voor appartementen. Andere clubs die onlangs dicht gingen, waren de Candy Bar en Madame Jojo’s in Vauxhall. Plannen om The Yard in Soho nieuw leven in te blazen, werden in mei van tafel geveegd.

Lees ook:Amsterdamse gayscene opnieuw een homotent armer
Lees ook:Drie mannen naar ziekenhuis na drugsgerelateerd incident in homosauna Londen
Lees ook:Leatherpride Belgium 2011
Lees ook:Wanneer heropent café April nou eigenlijk?
Lees ook:Homocafé April definitief op slot

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook in Londen sluit de ene na de andere gay club

  1. Adam

    I’ve Been Here.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>