Stichting Roze Maandag krijgt eindelijk eerste vrouwelijke voorzitter

Na 25 jaar werd het eigenlijk kwel een beetje tijd daarvoor: Stichting Roze Maandag krijgt voor het eerst in haar geschiedenis een vrouwelijke voorzitter. Na vijf jaar neemt Rona van der Heijden het voorzitterschap over van Naud van de Wijngaart. Ze was al drie jaar actief bij de stichting, waarvan twee jaar als bestuurslid.

De voorzitterswissel vindt plaats tijdens de officiële opening van Roze Maandag op maandag 20 juli in Tilburg. Iedere derde mandag van juli kleurt Tilburg een dag roze tijdens Roze Maandag. Ooit was dat een ‘dode dag’ van de Tilburgse kermis 0 de grootste van Nederland –  maar inmiddels is de dag uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse roze evenementen van het land.

Lees ook:Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2016
Lees ook:Roze maandag op de Tilburgse Kermis: 24 juli
Lees ook:Roze Maandag op de Tilburgse Kermis 2015
Lees ook:Roze Maandag 25 jaar: hand in hand voor alle geaardheden
Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>