Den Bosch en Oss kandidaat voor Roze Zaterdag 2017

Roze Zaterdag vindt dit jaar in Maastricht plaats en volgend jaar in Amsterdam: dan valt het samen met EuroPride 2016. Voor 2017 hebben de Brabantse steden Den Bosch en Oss zich samen kandidaat gesteld om gezamenlijk het evenement te organiseren.

Beide steden hebben me telkaar een jaar gewerkt aan het bidbook ‘ROZE ZATERDAG, voor jou!’ Ook Arnhem wil een gooi doen naar Roze Zaterdag 2017: de Rijnstad wil tenminste één groot evenement binnen haar stadsgrenzen te krijgen. Op Roze Maandag, dit jaar op 20 juni, wordt in Maastricht bekend gemaakt wie in 2017 de gelukkige is.

Lees ook:Roze Zaterdag Eindhoven lanceert slogan
Lees ook:Burgemeester Onno Hoes voor ‘machtsoverdracht’ naar Roze Zaterdag Eindhoven
Lees ook:Roze Zaterdag 2015 voor de derde keer in Maastricht
Lees ook:Maastricht kandidaat Roze Zaterdag 2015
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>