Inschrijven voor Prelude van de Pride Walk

Ieder jaar vindt op donderdag voor de Canal Parade in Amsterdam de Pride Walk plaats vanaf het Mercatorplein naar het Homomonument. Pink Nieuw-West laat deze Pride Walk dit jaar beginnen met een Prelude. Vanaf 12.00 uur is er een markt op het Osdorpplein met een springkussen voor de kids, informatie voor volwassenen en een suikerspin voor iedereen.

Om half vijf vertrekt iedereen met de boot naar de Pride Walk. Dan vertrekt bij Meer en Vaart een platbodem, die de deelnemers over de Sloterplas naar de Erasmusgracht brengt. Daarvandaan is het een korte wandeling via de Hoofdweg naar het Mercatorplein, waar de Pride Walk start om 20.00 uur.  Wil je meevaren: zie website.

Lees ook:Pride Walk tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Pink Nieuw-West: Prelude Europride zaterdag 23 juli Osdorpplein en Boot
Lees ook:‘Prelude’ Pink-Nieuw-West op Osdorpplein voor begin Pride Walk
Lees ook:Tears of Pride Walk, Tranen van trots wandeling tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Vijf generaals op defensieboot Gay Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>