Ibiza krijgt eerste eigen Gay Pride

@Erik Feenstra

Het Spaanse vakantieparadijs Ibiza krijgt een eigen Gay Pride. De ‘Orgullo Gay‘, zoals het in het Spaans heet, vindt 8 tot 12 juli plaats op het Balearen-eiland. Doel is om zo’n 50.000 bezoekers van 50 verschillende nationaliteiten te bedienen. Ibiza is het epicentrum van de club- en dancescene, waar ‘s werelds beroemdste dj’s draaien: voor de organisatie is dat ‘mooi meegenomen’.

Direct na de Gay Pride in Madrid volgt Ibiza, met naast feesten: culturele activiteiten, presentaties, kunst, documentaires, werkgroepen en sport. De wereldberoemde dj van eigen bodem Armin van Buuren draait er op 9 juli, al staat dat op zijn eigen site nog niet vermeld. De parade door de stad staat gepland op 11 juli

Lees ook:World Pride Madrid – 23 juni t/m 2 juli
Lees ook:Midzomergracht Festival 2013 in Utrecht
Lees ook:Gay Pride zoekt culturele activiteiten voor ‘Arts & Culture Pride’
Lees ook:Summer Festival Pride Brighton
Lees ook:Gay Prides in grote steden over de hele wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>