The Underground Fetish Party van The Cucoo’s nest bij Akhnaton Amsterdam

Zaterdag 25 april, aan de vooravond van Kingsday, organiseren de Amsterdamse leertent The Cuckoo’s Nest en Gay Underground een fetisj feest in het nabijgelegen Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk 25: The Underground Fetish Party (24 juli 2016: klik hier). Van 22.00 tot 08.00 uur kunnen fetisj-fans ‘in alle soorten en maten’ hun hart ophalen.

Er is een grote playroom, een kleedkamer met lockers en een aparte rookruimte. Aan de deur wordt een strikte dresscode gehanteerd, waaronder leer, rubber, uniform, sportkleding en skin heads. De toegang kost 15 euro (12,50 in de voorverkoop in onder meer de Cucoo’s Nest).

Lees ook:The Underground Fetish Party: hét fetisjfeest op Roze Zaterdag
Lees ook:Laatste leerfeest in pand COC Amsterdam
Lees ook:Kinky Koninginnedag in Amsterdam
Lees ook:‘The Boots’ 25 jaar in Antwerpen
Lees ook:Blush, nieuw roze feest in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>