Jong&Out Meetings COC Zwolle

Vanaf 17 januari start COC Zwolle weer met Jong&Out meetings in Zwolle. Jong&Out Meetings zijn bijeenkomsten voor LHBT-jongeren tot 18 jaar. Jong&Out is gestart als het label van COC Nederland voor jongeren tot en met 18 jaar. De werkgroep ontstond in de aanloop naar de 16-min boot tijdens de Gay Pride van 2005 in Amsterdam. Het uitgangspunt van de werkgroep is: ‘van, voor en door jongeren’. Inmiddels zijn er in zestien steden in Nederland dergelijke activiteiten (bron: persbericht).

De ontmoetingsmogelijkheden voor jongeren zijn volgens COC Zwolle heel belangrijk. Zo blijkt uit onderzoek dat jongeren op steeds jongere leeftijd voor hun geaardheid uitkomen, terwijl de omgeving daar niet op is ingericht. Met de Jong&Out Meetings wordt de jongeren een plek geboden waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. De activiteiten worden door de jongeren zelf georganiseerd en sluiten dus helemaal aan bij wat zíj leuk vinden. De Jong&Out Meetings in Zwolle vinden plaats op elke derde zaterdag van de maand. De eerste meeting is dus al op 17 januari 2015. Het café aan de Kamperstraat 17 is dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is tot en met 18 jaar.

Lees ook:Jong&Out viert 1-jarig bestaan op nieuwe locatie in Zwolle
Lees ook:Jong&Out Meeting voor LHBT-jongeren in Zwolle: ‘Let the music take over’
Lees ook:Jong&Out Meeting in Zwolle: Summer Beach Party!
Lees ook:Jong&Out Zwolle: Sinterklaasmeeting!
Lees ook:Tienerjongerengroep COC Zwolle bij Jong&Out

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>