Grootse ‘open minded’ studentenfeest in Maastricht

Op 18 juni, twee dagen voor Roze Zaterdag (20 juni), beleeft Maastricht het grootste ‘open minded’ studentenfeest ooit in Nederland gehouden, met de titel ‘Alice D, in Wonderland’. LGBT Student Community Maastricht organiseert het feest voor studenten in samenwerking met een aantal andere roze studentenverenigingen in het hele land.

Vanuit het hele land komen studenten naar de Limburgse hoofdstad voor het feest, hopen en verwachten de organisatoren. ‘Er gebeurt weinig op dit vlak’, aldus Dennis Nelissen van LGBT Student Community Maastricht. ‘Daarom nodigen wij tijdens het grootste open minded studentenfeest van Nederland, alle studenten uit om in Maastricht feest te vieren.’ Op deze feestdag tekent Maastricht voor tolerantie.

Lees ook:Maastricht tekent voor tolerantie – ‘dankzij verklaring moet iedereen zich welkom voelen’
Lees ook:Homostudenten Maastricht strikken ‘Youtube hunk’ Nanne
Lees ook:Maastricht krijgt hotline voor bedreigde homo’s
Lees ook:Frank van Dalen opent eerste roze studentendag Maastricht
Lees ook:Maastricht tekent voor tolerantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>