PINK NOORD – voor LGBT’s in Amsterdam-Noord

PINK NOORD houdt op 28 januari weer een gezellige borrel voor de LGBT-gemeenschap in De Tolhuistuin, IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. De aanvang is 18 uur, zodat iedereen rechtstreeks vanuit het werk, onder het genot van een hapje en drankje, contact kan maken met mede noorderlingen. Iedereen is welkom! 

2015 is een lustrumjaar voor PINK NOORD en trekt daarom de wijk in met haar borrelavond ‘PINK NOORD OP REIS in Amsterdam-Noord’, iedere maand op een andere locatie in het stadsdeel. HLBT’s – jong en oud – zijn vaak onzichtbaar in een wijk. Anoniem voor anderen, maar ook onderling. Door elkaar te leren kennen, kan je iets voor elkaar betekenen. PINK NOORD wil om die reden deze bewoners in Amsterdam-Noord de gelegenheid bieden met elkaar kennis te maken. PINK NOORD is een netwerk voor en door lesbische, homo, biseksuele en transgender bewoners in Amsterdam-Noord en iedereen die de gay community een warm hart toedraagt.

Lees ook:PINK NOORD borrel op zondag 26 november
Lees ook:PINK NOORD ‘nog steeds op reis’
Lees ook:PINK NOORD op reis
Lees ook:Derde borrel Pink Noord in Amsterdam
Lees ook:PINK NOORD SWING op 28 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>