Kerstconcert met countertenor Rickie Edens bij Transgender Café

Na het grote succes van de Amsterdam TransPride in The Manor Hotel hebben LGBTQ Amsterdam en TransAmsterdam de krachten gebundeld en organiseren iedere maand samen het LGBTQ & Transgender Café in dit hotel aan de Linnaeusstraat 89 in Amsterdam-Oost. Vrijdag 26 december is er een kerstconcert met Countertenor Rickie Edens.

Tweede Kerstdag 26 December 2014: LGBTQ & Transgender café open 21- 01 uur, concert stary om 21.30 uur. Date voor het Transgender Café in 2015: 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni, 25 september, 30 oktober, 27 november en 25 december (altijd op een vrijdag).

Lees ook:Transgender Cafe in The Manor Hotel Amsterdam
Lees ook:Transgender Café Amsterdam
Lees ook:Onthulling nieuwe naam LGBTQ Trangender Café Amsterdam
Lees ook:LGBTQ Oosterpark heeft een nieuwe naam LGBTQ Amsterdam
Lees ook:LGBTQ Cafe in Manor Hotel in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>